Mikkelin Amarillo uudistuu täysin – uusi konsepti yllättää ja ihastuttaa

Osuuskauppa Suur-Savon Amarillo Mikkelissä uudistetaan täysin helmikuun aikana. Remonttityöt alkavat 17.1. Ravintola on muutostöiden ajan suljettu ja avaa ovensa jälleen maaliskuussa. Sosiaaliseen syömiseen houkuttavat annokset, tuore meksikolainen ruoka ja elämyksellinen palvelu nousevat Amarillossa pääosaan. Sisustuksesta tulee uuden konseptin mukainen, raikas ja värikäs.

Amarillon uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Uudistuva Mikkelin Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi; tunnelma, ruoka, juomat ja kokemukset. Amarillon baarista tulee näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä. Amarilloon saadaan myös muualla Suomessa suosiota saanut The Table. The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa. Menu on sama kaikille. Ytimessä on kuuden henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä. Tämä pöytä on nähtävä ja koettava.

”Amarillossa nautitaan koko alkuilta yhdessä, sillä asiat, jotka tuntuvat hyvältä yksin, tuntuvat seurassa vielä paremmilta. Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset – tutut ja tuntemattomat – yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä. Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi. Tunnelma, ruoka, juomat, kokemukset ja vaikka ne laskutkin. Me pidämme asiakkaistamme huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun sakka.” kertoo vt. ravintolapäällikkö Eveliina Kylmäkorpi Mikkelin Amarillosta.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Amarillo raikastuu ja saa paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista tehdään näyttävä kokoontumispaikka.

Lisätiedot:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo p. 010 764 2008, arttu.toroi@sok.fi

Restaurant chains

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 5 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

General feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website