Parsaviikot Vltavassa 20.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!

Vltavassa vietetään parsaviikkoja! Kevään suosikkiherkun kanssa nautitaan tsekkiläiseen tapaan villisikaa, kirjolohta, siikaa ja lehtipihviä. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!

PARSAVIIKOT 20.4.–31.5.

Alkuruoaksi

PRASE DIVOKÉ (L, G) 12,50

Kylmäsavustettua villisikaa, pariloitua vihreää ja valkoista parsaa, piparjuurismetanaa

PSTRUH LOSOSOVITÝ PLÁTKY (L, G) 12,50

Kylmäsavustettua kirjolohta, pariloitua vihreää ja valkoista parsaa, piparjuurismetanaa

Pääruoaksi

SMAŽENÁ RYBA (G) 29,30

Paistettua siikaa, pariloitua vihreää parsaa, fenkoliperunaa, hollandaisekastiketta, paistettua tattia ja grillattua sitruunaa

LOVECKÝ CHLÉB (L) 29,30

Lehtipihvi porsaan ulkofileestä, valkoista parsaa, talon luomumaalaisleipää, kermaista kantarellimuhennosta, juustomurua. Lisäksi salaattia, marinoitua punasipulia, uunipaahdettua pisaratomaattia ja pikkeliretiisiä

Jälkiruoaksi

TVAROHOVÝ KOLÁČ 12,40

Vadelmajuustokakkua, vaniljajäätelöä ja vadelmakastiketta

Kolmen ruokalajin menu

PARSAMENU S-Etukortilla 46 (norm. 54,10)

Valitse yksi alkuruoka ja yksi pääruoka. Lisäksi parsaviikkojen jälkiruoka.

Varaa pöytä »

L = laktoositon, G = gluteeniton

Restaurant chains

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN