Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin
Kevät saapui meille uuden à la carte -listan myötä.
Sesonkimenu on taatusti vihreän kullan ystävälle loistava kokonaisuus. Keväisen sesonkimenumme alkuruoka, Sitruunagraavattua siikaa, on raikas yhdistelmä kevätkauden makuja, vihreää parsaa ja tillimajoneesia sekä kirpeän sitruunan graavaamaa siikaa.
Pääruokana listalta löytyy jo lähes Talriikin klassikkona tunnettu, Parsaa ja korvasienikastiketta.
Sesonkimenun kruunaa aina yhtä ihana Talriikin vanukas. Vanukkaan kaverina oleva raparperi löytyy lautaselta kahdella eri tavalla valmistettuna, sekä pyreenä, että geelin muodossa.
Pääruokalautasissa Hapankorppukuorrutettu kuha sitruunarisoton kanssa pyöräyttää varmasti kokeneemmankin kalastajan sukat kertaalleen ympäri. Samoin Sisäfileetä kalkkunasta suorastaan sulaa suussa pehmeän vaniljaisen palsternakkapyreen ja mausteisen kastikkeen kera. Ja unohtamatta kunnon lihansyöjiä, listalle tuotiin sesongin raaka-ainesta loihdittu Metsästäjän pihvi, joka täyttää suuremmankin ruokailijan sydämen Atrian takuumurean ulkofileen muodossa.
Jälkiruokaosiossa on puolestaan ehdottomasti mainittava Kuusenkerkkä-pannacotta, johon kuusenkerkkä sopii täydellisesti! Ja ettei ilo jäisi pelkästään herkutteluun, on tämä jälkiruoka myös vegaaninen ja gluteeniton.
Tervetuloa maistelemaan kevätkauden makuja meille Talriikkiin!