Lakkiaisbileet Las Palmas

4.6. NE ISOIMMAT LAKKIAISBILEET @ LAS PALMAS, KIMMEL

Kesäkuun tullessa on aika juhlia uusia ylioppilaita, sekä muita valmistuvia ja lukuvuotensa päättäviä. Perinteitä ylläpitäen Joensuun suurimmat lakkiaisbileet juhlitaan Kimmelin Las Palmas-yökerhossa ja juhlakansa saa arvoisensa esiintyjän, kun lavalle nousee yksi maamme valovoimaisimmista artisteista, eli Nelli Matula!

Las Palmasin kolme eri puolta pitää huolen, että jokaiselle löytyy jotain ja juhlahumua riittää aamuyön pikkutunneille asti! Kruunaa iltasi varaamalla VIP-pöytä seurueellesi tai Huilaa ja Bailaa-majoituspaketti samasta rakennuksesta!

Liput:

Ennakkoliput myy Liveto hintaan 16 euroa + palvelumaksu. Hinta sisältää narikan sekä sisäänpääsyn omasta jonosta klo 23 asti. Ovelta lipun hinta 18 euroa sisältäen narikkamaksun. Ennakkolippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Ennakkoliput näppärästi täältä.

VIP-Pöydät ja paketit:

Vietä ilta vippinä ja varmista sujuva kulku! Varmista sisäänpääsy jonojen ohi, mutkaton narikkapysähdys, suuntaa kohti seurueellesi varattua pöytää, jossa illan menovedet odottavat valmiina. Paketit räätälöidään seurueen koon ja tarpeiden mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Näitä ei tule kaikille riittämään!

Tiedustelut: laura.k2.hamalainen@sok.fi

Majoituspaketit:

Huilaa ja Bailaa kätevästi Sokos Hotel Kimmelin uusituissa huoneissa! Huikeiden bileiden ja majoituksen lisäksi pääset nauttimaan takuulla tuhdista aamupalasta, joka pelastaa pahimmaltakin bileiden jälkeiseltä kolotukselta.

Hintaan sisältyy:

• majoitus

• aamiainen

• sisäänpääsy Las Palmasiin omasta sisäänkäynnistä (K-18)

Hinta alk. 64€/hlö/vrk/2hh.

Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu koskee vain uusia varauksia. Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BAILAAJAHUILAA22. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Tuotteita on rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia.

Lisätietoja:

Original Sokos Hotel Kimmel myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi. Puhelun hinta 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Las Palmas avoinna 21-05. Tapahtuma on K18.

Hanki ennakkolippusi ajoissa!

Restaurant chains

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN