Opiskele ammattiin Tahkolla

Lomakohteena ja aktiivisen harrastajan paratiisina tunnettu Tahko on monelle myös paikka asua ja työskennellä. Pian Tahkolla voi lisäksi opiskella ammattiin oppisopimuksella! Oletko kiinnostunut matkailu- ja ravintola-alasta? Tutustu opiskelumahdollisuuksiin ja hae nyt!

Projekti sai alkunsa Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläisen ja Savon ammattiopiston ravintola-alan lehtorin Maija Rissasen keskustelusta. Tahkolle tarvitaan työntekijöitä joita Rissanen kouluttaa, miksi emme siis toteuttaisi koulutusta Tahkolla. Huimaa vauhtia kehittyvä Tahko tarjoaa ympärivuotisia työpaikkoja ja uniikin ympäristön asua ja elää, joka on oikea aktiivisen ihmisen paratiisi. Harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, ja tiiviistä työntekijöiden yhteisöstä löytyy ystäviä helposti. Mikä sen parempi paikka opiskella!

Savon Ammattiopisto tuo oppisopimusopiskelun Tahkolle

Ensimmäiset opiskelijat pääsevät aloittamaan opintonsa Tahkolla syksyllä 2022. Opiskelu tapahtuu työtä tehden, eli opiskelija on myös työntekijä ja saa työstään palkkaa. Oppimista täydennetään verkko-opinnoilla ja Tahkolla tapahtuvalla lähiopetuksella.

Break Sokos Hotel Tahkolla voit opiskella tarjoilijaksi, kokiksi tai vastaanottovirkailijaksi.

Haku opintoihin on auki 2.5.–31.7.2022.

Tutustu oppisopimuspaikkoihin

Lue lisää oppisopimusopiskelusta ja tutustu Tahkon opiskelumahdollisuuksiin. Hae opiskelupaikkaa ja voit päästä aloittamaan opintosi jo syksyllä 2022!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website