Tarjoilijaksi Tahkolle

Haluatko asua lähellä aktiviteetteja ja olla osana huikeaa, ammattiataitoista ja välittävää työporukkaa? Liity Hillsiden huippujengiin!

Haemme nyt tarjoilijoita ravintola Hillsideen.

Ravintola Hillside tarjoaa asiakkaille ikimuistoisia hetkiä loistavan ruoan, juoman ja palveluiden äärellä Tahkon matkailukeskuksen ytimessä Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä. Meillä saat työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä jossa hymy ei hyydy. Olemme ylpeitä erinomaisesta työilmapiiristä joka rakentuu laadukkaasta työympäristöstä, välittävistä työkavereista ja tietenkin isolla kauhalla annosteltavasta huumorista. Ravintolamme tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta ja haluamme että iloinen ja välittävä ilmapiiri ulottuu myös asiakkaisiimme. Salin iloista ja ammattitaitoista tiimiä luotsaa ravintolapäällikkö Krista Mattila.

Tarjoamme vakituisia, kokoaikaisia työsuhteita ja töiden aloitus on sovittavissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 12 - 24 väliseen aikaan.

Meillä saat työskennellä monipuolisen matkailukeskuksen sykkeessä, nauttia S-ryhmän ja osuuskauppamme kattavista henkilöstöeduista ja koulutusmahdollisuuksista ja kehittää osaamistasi laajassa toimipaikkaverkostossamme.

Oletko sinä etsimämme positiivisen asenteen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava ravintola-alan ammattilainen? Lue lisää ja hae nyt Tahkolle töihin!

Lue lisää ja hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä hakemuksesi.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website