Monipuolista lounastarjontaa Lappeenrannassa ja Imatralla

Lounasaika, se yksi päivän parhaita hetkia! Piipahda kiireettömälle lounaalle Angukseen, runsaan kotiruoka-noutopöydän äärelle Prismalle tai Rossoon shoppailun yhteydessä!Meillä lounastat monipuolisen ravintolatarjonnan äärellä!

Yritysvieras - muista myös lounasetusopimus! Lisätietoja Eekoo Mara myyntipalvelusta: sales.lappee@sok.fi

Uudistunut Prisman ravintolamaailma (Pizza & Buffa) Lappeenranta tarjoaa monipuolista, runsasta lounasta! Myöskään kevyemmät vaihtoehdot eivät salaattipöydästä kesken lopu! Kotiruokalounas arkisin klo 10:30-15, 10,90€. Ruokajuomana on tarjolla maitoa, kotikaljaa, kivennäisvettä ja limonadeja ja jälkiruoaksi kahvi ja tee. Ravintola Angus Steak & Wine **kutsuu arkisin myös lounaalle! Vaihtuvalla, pöytiintarjoilulla lounaalla tarjolla päivittäin kaksi eri vaihtoehtoa sekä vaihtoehtoisena viikon kasvisannos. Angus on loistava valinta kiireettömälle businesslounastapaamiselle! Lounaat alk. 9,60€. Myös lounasaikaan on mahdollista tutustua uudistuneeseen, elämykselliseen a la carte- listaan!

Cafe Mylly on viihtyisä lounaskahvila S-market Myllykeskuksen yhteydessä, aivan 6-tien tuntumassa. Saat maittavan kotiruokalounaan (arkisin klo 10.30-14), erilaisia kahveja, leivonnaisia ja pikkusuolaista. Helppo ja nopea piipahtaa, piha-alueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Rosso IsoKristiinassa sekä Rosso Imatralla tarjolla nopea, italialainen lounas ma-pe klo 11.00-14.00. Päivittäin valittavissa kaksi eri annosta, salaatti, tai viikon pizza/ pasta. Alkaen 10,70€

Aino kahvila & ravintola Imatran Prisman yhteydessä tarjoaa parhaan kotiruokalounaan ma-la klo 10.30-14. Lounaaseen sisältyy keitto, salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi. Lounas 10€ (keittolounas + salaattipöytä 8,90€)

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Telephone
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm) EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute
Postal address
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID
0116323-1