Häät juhlatila Yläsalissa

Vietä onnistunut hääjuhla viihtyisässä Yläsalissamme - Tahkon parhaalla paikalla Break Sokos Hotel Tahkolla vietätte ikimuistoisen hääjuhlan!

Viihtyisä ja tilava Yläsali on mainio paikka viettää hääjuhlaa. Saliin mahtuu ruokailemaan jopa 100 henkilöä ja lisäksi tilaa jää tanssilattialle. Salissa on myös täysin varusteltu baari, koroke bändiä varten ja yksityinen terassi. Häämenuun löytyy useita valmiita vaihtoehtoja, mutta halutessanne saatte muokattua menusta juuri sellaisen kuin itse haluatte. Emme peri erillistä tilavuokraa juhlatilasta, kun henkilömäärä on yli 50.

Juhlavastaanotto ja majoitus järjestyvät helposti samassa rakennuksessa – Hillside Tahko sijaitsee Break Sokos Hotel Tahkolla, josta löytyy yhteensä 120 huonetta joten isompikin vierasjoukko mahtuu majoittumaan. Hotellimme sviitti on täydellinen paikka tuoreen hääparin ensimmäiseen yöhön avioparina.

Tule tutustumaan ja kysy tarjousta sales.peeassa@sok.fi tai puhelimitse 010 762 9550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min, sis. alv. 24 %)

"Hääjuhlaamme vietettiin Break Sokos Hotel Tahkon yläsalissa. Sali oli avara ja siinä oli hyvin tilaa bändille, DJ:lle ja tanssilattialle. Kauniina kesäiltana oli mukavaa, että käytössä oli myös oma terassi. Toiveemme otettiin täydellisesti huomioon suunnitteluvaiheessa, järjestelyissä sekä juhlapäivänä. Työntekijät olivat ihania ja heistä oli suuresti apua. Päivämme oli ikimuistoinen, koska palvelu oli moitteetonta ja henkilökunta luotettavaa; saimme itse rauhassa keskittyä juhlaan. Erityiskiitos myös erittäin hyvästä ja laajasta hääbuffetista." -Hääpari

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website