Herkuttele Pauli'sin avotulella paistetuilla pizzoilla

You can't buy happiness. But you can buy pizza, and that's kind of the same thing.

Pauli’sin pizzauunin liekki loimottaa ikkunasta kadulle asti ja avogrillin tuoksu toivottaa sisääntulijan tervetulleeksi jo ovella. Pizzoissamme on rapea pohja, juuri sopivasti kastiketta ja parhaista raaka-aineista valikoidut täytteet.

Pizzamme on nimetty Helsingin kaupunginosien mukaan: onko valintasi tänään kylmäsavulohesta ja piparjuuresta makunsa saava Krunika vai esimerkiksi sienillä ja lehtikaalilla täytetty Kaisaniemi?

Jos jostain (kumman) syystä mielesi ei tee pizzaa, löytyy listaltamme paljon muutakin mahtavaa. Avokeittiömme erikoisuuksiin kuuluu laavakivigrilli, jolla paistamme mm. burgeri- ja liha-annoksemme. Lisäksi listalta löytyy naposteltavaa pienempään nälkään ja kavereiden kesken jaettavia annoksia. Tutustu koko menuun tästä!

Tervetuloa nautiskelemaan!

In these restaurants

Restaurant chains

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 5 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website