Sunnuntai - yhdessä syömisen juhlaa

Espanjassa ruokailu ei ole vain syömistä, vaan tärkeä yhdessäolon ja seurustelun hetki.

Yhteiselle laatuajalle hyvän ruoan ja juoman parissa on heillä oma sanansakin: Sobremesa.

Sunnuntaisin pääset nauttimaan jaettavista ruoista Joensuun Torerossa:

Tapas Vegetal 7,90 € - kahdelle

Talon valkosipulileipää (VL)

Täytetyt herkkusienet (V, G)

Marinoituja oliiveja ja paahdettua mantelia (V, G).

Tapas Carniso 9,90 € - kahdelle

Talon valkosipulileipää (VL)

Serranokinkkua ja chorizoleikkelettä (L, G)

Manchegojuustoa ja viikunahilloa (L, G)

Paellapannu kahdelle (L, G) 37,20 € - 34,30 € (S-etu)

Rakastettu klassikko kiiteltyyn Toreron tyyliin: paellariisiä, marinoituja kasviksia, sitruunalohkoja, valkosipulinkynsiä, chiliä sekä aiolia.

LISÄKSI KAKSI PÄÄRAAKA-AINETTA VALINTASI MUKAAN

• talon kalaa (L,G)

• jättikatkarapuja (L,G)

• kotimainen sitruunamarinoitu broilerin rintafilee (L,G)

• kotimainen naudan ulkofilee (L,G)

• chorizomakkaraa (L,G)

• timjami-valkosipulimarinoitua tofua (V,G)

Pedronpannu kahdelle 37,20 € – 34,30 € (S-etu)

Batatas bravas-perunoita, marinoitua broileria, papupekonipaistosta, pimientopaprikaa, chorizolihapyöryköitä, chorizomakkaraa, chiliä, aiolia sekä pippurikastiketta.

Espanjalainen jälkiruoka lautanen 9,90 €

Churroja, crema catalanaa, suklaakakkua, sangriamarinoituja hedelmiä ja marjoja, vaniljajäätelöä sekä suklaakastiketta.

Tervetuloa nauttimaan lämpimästä yhdessäolosta ja kiireettömästä tunnelmasta.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website