5 x Upea saunatila pikkujouluihin pääkaupunkiseudulla

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut tai hauska ilta ystävien kesken rentoutuen löylyjen lämmössä. Pääkaupunkiseudun hotellit tarjoavat tyylikkäät puitteet onnistuneeseen saunailtaan – juomia ja ruokia unohtamatta. Tutustu tiloihin ja varaa pian!

1. Presidentin tilaussaunat ja uima-allas

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vieressä, aivan Helsingin ytimessä. Hotellissa on yksi 15 henkilön tilaussauna ja kaksi kahdeksan henkilön saunaa pukuhuoneineen. Tutustu ja varaa »

2. Huikea näköalasauna 10. Kerroksessa

10. Kerroksen tyylikäs näköalasauna kabinetteineen sopii loistavasti rentoihin pikkujouluihin tai pikkujoulujen etkoille. Näköalasaunan lauteille mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja viihtyisään kabinettiin mahtuu noin parikymmentä ihmistä. Tutustu ja varaa »

3. Saunailta tyylikkässä Royalissa

Tyylikäs Royal Sauna sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin 7. kerroksessa, upeissa maisemissa. Löylyihin mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja lisäksi tilaan kuuluu viihtyisä oleskelutila terasseineen. Oleskelutilan varusteluun kuuluu juomakaappi, iso tv ja maksuton nettiyhteys. Tutustu ja varaa »

4. Aleksanteri Loft -kattohuoneisto ja sauna

Ylimmän kerroksen Aleksanteri Loft saunaosastoineen on kaunis ja lämminhenkinen tila rentoon illanviettoon. Upeat näkymät ja rauhallinen sijainti kaupungin sydämessä tekevät tilasta ainutlaatuisen. Löylyihin mahtuu 12 henkeä ja tilaan yhteensä jopa 50 juhlijaa. Tutustu ja varaa »

5. Hyvinvointia ja rentoutumista Espoon Rantasaunassa

Rantasauna on Radisson Blu Hotel Espoon legendaarinen saunakabinetti hotellin ylimmässä kerroksessa, joka soveltuu rentoihin kokouksiin ja tilaisuuksiin 12 hengelle. Tunnelmallinen takkahuone, suuri parveke merinäköaloin sekä tilaussauna ja hotellin uima-allas tarjoavat ainutlaatuisen tilan ikimuistoisiin tapahtumiin. Tutustu ja varaa »

Katso kaikki juhlatilat »

Pikkujoulut 2022 – Katso ideoita!

Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website