Coffee House Porvoo uudistuu – kahvila sulkee ovensa 30. lokakuuta remontin ajaksi ja avaa jälleen joulukuun alussa

Porvoon Taidetehtaalla kahvinystäviä jo kymmenen vuotta palvellut kahvila Coffee House uudistetaan marraskuun aikana. Uudistustöiden ajan 30.10–1.12 kahvila on suljettu ja avaa ovensa juuri sopivasti joulusesongin alla.

Laadukkaita erikoiskahveja ja herkullisia kahvilatuotteita tarjoava Coffee House avattiin vuonna 2012 ja on siitä lähtien palvellut laajalla erikoiskahvivalikoimallaan Porvoon Taidetehtaan kauppakeskuksessa. Nyt osuuskauppamme uudistaa marraskuun aikana kahvila Coffee Housea.

– Coffee House on ollut mukana Taidetehtaan palvelukokonaisuudessa aivan alkuajoista lähtien. Vuosien varrella meillä on käynyt lukuisia asiakkaita ja meillä on oma vankka kanta-asiakaskuntamme. Nyt on tullut aika uudistaa kahvilaamme ja olen todella iloinen ja tyytyväinen, että voimme joulukuussa avata uudistetun kahvilamme. Toivon, että voimme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossakin ja että asiakkaat kokevat uudistuksen mieleiseksi, toimipaikkapäällikkö Maria Lönnqvist sanoo.

Kahvila palvelee asiakkaita vielä lauantaina 29. lokakuuta, jonka jälkeen ovet suljetaan remontin ajaksi. Remontin etenemistä voi seurata kahvilan somessa ja uudistettu kahvila avaa jälleen ovensa asiakkaille 2. joulukuuta.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website