Loihdi ihana hotelliaamiainen kotona – Katso keittiöpäällikön vinkit!

Välillä on ihana rentoutua kunnolla ja nauttia kiireettömistä aamuista herkkujen äärellä. Näin saat luotua helposti hotelliaamiaisen fiiliksen myös kotona!

"Aamiaista ei tarvitse rakentaa liian vaikean kautta. Panosta näihin muutamaan asiaan, niin pääset helpommalla", vinkkaa Radisson Blu Hotel Oulun keittiöpäällikkö Terhi Lukkarila.

1. Croissant ja munakas – takuuvarmat suosikit!

Nämä kun löytyvät pöydästä, niin vieraat ovat iloisia! Koska croissanttia ja munakasta tulee harvoin tehtyä kotona arkisin, ne tekevät aamiaisesta heti erityisen ja juhlavamman.

2. Tuo piristäviä elementtejä pöytään

Tuorepuristettu appelsiinimehu tai smoothie saa kokonaisuudesta näyttävän näköisen ja tuo raikkautta makuihin. Leikittele rohkeasti smoothien väreillä! Muista kuitenkin valita sellaiset ainesosat, jotka sopivat kaikille ja maistuvat hyvältä.

3. Makea herkku kruunaa kaiken

Vohveleita, pannukakkua, piirakkaa, keksejä – makeat herkut viimeistelevät hotellifiiliksen aamiaisella. Muista tässäkin helppous: valitse jotain, mikä on vaivaton valmistaa jo vaikka etukäteen tai yhdessä porukalla.

4. Kattaus tekee ihmeitä!

Kun peruselementit ovat tarjoilujen osalta kunnossa, tee vielä viimeinen silaus astioilla. Nautitpa aamiaista yksin tai isolla porukalla, kauniit astiat ja esillepano ilahduttaa aina ja on iso osa elämystä. Kattauksessa tärkeintä on, että kaikki asiat ovat helposti saatavilla. Kata kaikki valmiiksi pöytään, niin voit rauhassa istahtaa alas nauttimaan seurasta ja tarjoiluista.

Herkullista aamiaishetkeä!

Tule nauttimaan Super Breakfast -aamiainen!

Joskus tekee mieli vain istahtaa valmiiseen pöytään. Meillä on sinulle aamiainen aina katettuna parhaista sesongin raaka-aineista! Tarjoilemme tuoreen kahvin pöytään, ja kokkimme paistaa munakkaat tilauksesi mukaisesti juuri sinulle. Voit tulla nauttimaan Radisson Blu -hotellin Super Breakfast -aamiaisen vaikka et yöpyisikään hotellissa. Katso hotellit ja lisätietoja »

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website