Talvikauden parhaat à la carte toi blinit Talriikkiin

Talvikausi toi Talriikkiin uusia upeita makuja sekä jotain vanhaa ja tuttua.

Blinit löytyvät jälleen kerran keittiömme taidonnäytteistä. Ja ettei kaveri voi vedota siihen, ettei kestä gluteenia, ei ole syytä huoleen: meidän blinimme ovat sekä gluteenittomia että laktoosittomia.

Ja koska talven kylmyys menee luihin ja ytimiin, nyt on oiva tilaisuus päästä nauttimaan lämpimästä Sesongin keitosta, jossa pääosaa näyttelee selleri.

Pääruoista haluamme nostaa esille erityisesti Päivän kalan. Annoksessa hyödynnämme paikallisten kalastajien tuoretta kalaa, lisäksi kauden kasviksia ja samettista palsternakkapyreetä.

Meillä ei vegaanejakaan unohdeta, vaan teemme kaikkemme että pääsisimme yllättämään myös heidät. Tämän hetkinen sesonki näkyy myös annoksessa, Vihreä risotto, joka saa lihansyöjänkin muuttamaan mielipiteensä kasvisruoasta!

Makunautinnon päättävät ihanat jälkiruokamme, joista erityisesti on mainittava Appelsiinia ja suklaata, joka sisältää mehevää suklaakakkua, itse tehtyä vaniljajäätelöä ja appelsiinigeeliä sekä kauracrumblea.

Tutustu Talvikauden parhaat à la carte -listaamme >>

Lämpimästi tervetuloa!

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website