Casa Largon uudistettuun ruokalistaan on helppo rakastua

Turhaan ei Casa Largoa ole kutsuttu Helsingin espanjalaiseksi sydämeksi. Kun avaat ravintolan oven, tunnet heti hyväntuulisen ja rennon ilmapiirin, jonka lämpö vie sinut hetkessä Madridin sokkeloisten kujien herkullisiin tuoksuihin.

Casa Largossa ruoka ei ole vain ruokaa, vaan tärkeä hetki ystävän kanssa. Päivän kuulumiset vaihdetaan espanjalaiseen tapaan valmistetun kala-, liha- tai kana-annoksen äärellä. Makuja täydentää kupliva cava tai lasillinen viiniä huolella suunnitellusta juomavalikoimasta.

Ethän jätä maistamatta Casa Largon kuuluisia tapaksia!

Herättele kylmillä tai lämpimillä makupaloilla ruokahalusi tai nauti isompaan nälkään tapaslajitelma, vaikkapa Tapas de mariscos y chorizo, jossa paistettu mustekala saa seurakseen valkosipulilla ja chilillä marinoituja jättikatkaravunpyrstöjä

Pääruoaksi suosittelemme lämpimästi merellistä Paella marineraa tai Berenjena a la parillaa, jossa grillattua ja romescolla gratinoitua munakoisoa täydentää jättipapupyree. Jälkiruoaksi maistuu suussa sulava talon suklaakakku Tarta de chocolate Piña Colada -sorbetilla.

Katso menu »

Tervetuloa ihastumaan Casa Largon uusiin makuihin ja tunnelmaan!

Uusi ruokalista

Tervetuloa maistamaan!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website