Blinit Gunnarissa 8.2. -11.4.

Gunnarin herkullisten, perinteisien blinien valmistukseen käytetään tattarijauhoja ja gluteenitonta olutta, joten ne sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Huolella kohotettu taikina paistetaan kirkastetussa voissa kullankeltaiseksi, pinnaltaan rapeaksi, meheväksi herkuksi. Blinien lisukkeena on tarjolla tillismetanaa ja mummonkurkkusalaattia sekä valinnainen täyte kirjolohenmätiä tai savuporomoussea. Kasvisruokavaihtoehtona on merilevästä valmistettu caviart.

Nauti blini alkuruoaksi tai pieneen nälkään 16 €
* 1 kpl iso blini ja valinnainen täyte

tai pääruoaksi sekä jaettavaksi 28 €
* 2 kpl isoja blinejä ja kaksi valinnaista täytettä

Tervetuloa!

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website