Teimme oman vuosikertaoluen!

Heijari Vintage Imperial Stout on Pyynikin käsityöläispanimon yksinoikeudella Paja Bar:ille panema vuosikertaolut. Brittiläisittäin humaloidun Heijarin täyteläisessä maussa toistuvat paahteisuus, tammisuus ja kahvi. Leikkisän nimen sekä mahtavan maun takana on entisaikaan Tampereella veturituotannossakin käytetty vastaiskuvasara, jota kutsuttiin Heijariksi. Olut on saatavilla ainoastaan Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Barista, hotellin katutasosta. Se tarjoillaan numeroidun saatteen kanssa Tornin näköisessä pahvipakkauksessa.

Heijari on pantu Tampereella vuonna 2016, ja sitä on kypsytetty huolella amerikkalaisissa vaaleissa bourbon-tammitynnyreissä. Vuosikertaolutta on valmistettu 2 000 pulloa, ja se myydään vuosittain 500 pullon erissä. Jokaiseen vuosierään muodostuu omanlaisensa makuvivahde Heijarin jatkaessa kypsymistään vielä pullotuksen jälkeenkin.

Heijarin nimi kumpuaa veturiteollisuudesta

Tampereella toimi lähes koko 1900-luvun ajan konepajayritys Lokomo, joka tunnettiin muun muassa sen valmistamista höyry- ja dieselvetureista. Konepajan takomon suurin ja kovaäänisin laite oli valtava vastaiskuvasara, jota kutsuttiin lempinimellä Heijari. Heijarin kumahdukset kuuluivat ympäri Tampereen joskus iltaisin ja öisinkin.

Tuotetiedot:

Heijari Vintage Imperial Stout

· Tuottaja: Pyynikin käsityöläispanimo

· Tilaaja: Solo Sokos Hotel Torni Tampere

· Alkoholi: 10 %

· Pakkaus: 0,33 l lasipullo kruunukorkilla

· Hinta: 12,40 €

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website