Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Kevätkauden lista on vihreän kullan ystävälle loistava kokonaisuus. Alkuruoka, Myöhäinen aamiainen, on annos, jonka keskipisteenä on parsa. Tämän herkullisen parsa annoksen ympärille on tuotu tuttuja makuja perinteiseltä aamiaslautaselta, aina pekonista paahdettuun leipään. Kaikille keiton ystäville löytyy herkullinen ja parsainen Samettinen parsakeitto. Pääruokana listalta löytyy jo lähes Talriikin klassikkona tunnettu, Parsaa ja hollandaisekastiketta.

Pääruokalautasissa Voissa paistettua merilohta -annos pyöräyttää varmasti kokeneemmankin kalastajan sukat kertaalleen ympäri. Ja unohtamatta kunnon lihansyöjiä, listalle sesongin raaka-ainesta on loihdittu Talriikin klassikkoannos Härkää kahdella kastikkeella, joka täyttää suuremmankin ruokailijan sydämen Atrian takuumurean ulkofileen muodossa.

Jälkiruokaosiossa suosittelemme tutustumaan makeaan uutuus annokseemme Pappilan hätävaraan, joka vie kielen mennessään. Aina yhtä ihanan Talriikin vanukkaan kaverina oleva raparperi löytyy lautaselta geelin muodossa, lisänä pensasmustikoita ja herkullista lakritsimarenkia.

Tervetuloa maistelemaan kevätkauden makuja meille Talriikkiin!

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website