Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt alkavat huhtikuussa 2023

UUDISTUS ALKAA RAVINTOLOISTA - LUONTO OSAKSI HOTELLIN TARINAA

Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt käynnistyvät 17. huhtikuuta. Mittava uudistus toteutetaan vaiheittain ja ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan talon ravintolatilat. Hotelli sekä ravintolat ovat näiden töiden vuoksi suljettuna 17.4.-21.6.2023.

Hotellin ravintolat Hillside, aulabaari, Pizza Breikki ja Hesburger avautuvat uusittuina jo tulevalle kesälomakaudelle. Sisustussuunnittelusta vastaa moniaistisista hotelli- ja ravintolatiloistaan tunnettu Visionary Design Partners Helsinki Oy.

”Tahkon luonto on ainutlaatuinen; puhdas, raikas ja aito. Tällaisessa ympäristössä hotelli-ravintolan pitää pystyä tarjoamaan vierailleen merkityksellisiä elämyksiä. Lähdemme hakemaan juuri tähän kohteeseen sopivaa olon huolettomuutta – uudenlaista arjen luksusta”, suunnittelija Jaana Ekman kertoo. ”Luonto ja sen kestävyys otetaan merkittäväksi osaksi hotellin suunnittelua ja tarinaa.”

Ravintoloiden liikeideat säilyvät ennallaan, mutta tunnelma muuttuu täysin. ”Ravintola-alueesta tulee viihtyisä olohuonemainen ympäristö, kylän todellinen kohtaamispaikka. Näkymiä piha-alueelle ja rinteiden suuntaan avataan. Valaistus, äänimaailma, tuoksut ja luonnonmukaiset materiaalit tulevat tarjoamaan rentouttavan kokemuksen kaikille aisteille. Kodikkaissa tiloissa, takkatulen lämmössä, viihdytään jatkossa pitkään”, Ekman kertoo.

Ruokaravintola Hillsidessa yhä useampi tahkoilija voi nauttia Chef Rôtisseur Hannu Pöyhösen tiimeineen valmistamaa laadukasta ruokaa, kun asiakaspaikkoja saadaan uudistuksen myötä lisää. Jatkossa tilat muuntuvat helposti myös yksityisiin juhliin.

”Kevään ja alkukesän aikana meille valmistuu muun muassa uudet, avarat aulabaari & lounge -tilat, joissa Tahkon tunnelmasta ja ympäröivästä luonnosta voi nauttia aivan toisella tavalla”, avaa Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen esimerkkejä huhtikuussa alkavan ensimmäisen vaiheen yksityiskohdista. ”Pari vuotta sitten avattu uniikki Tislaamoravintola Hophaus ja sen yhteydessä oleva Tahkon Tislaamo säilyvät entisellään, mutta esimerkiksi ravintola Hillsideen saadaan uudistuksessa reilut sata asiakaspaikkaa lisää”, Hämäläinen jatkaa.

OSUUSKAUPPA PEEÄSSÄ PANOSTAA JÄRVI-SUOMEN MATKAILUN KEHITTÄMISEEN

Osuuskauppa PeeÄssä sijoittaa Break Sokos Hotel Tahkon uudistukseen 17 miljoonaa euroa.

Kaikki tilat uudistetaan, osa hotellia rakennetaan jopa kokonaan uudelleen. Lue aiemmin julkaistu artikkeli täältä.

BREAK SOKOS HOTEL TAHKON UUDISTUKSEN VAIHEET

  • Hotelli on suljettuna ravintolatilojen uudistuksen ajan 17.4.-21.6.2023
  • Päärakennuksen huone- ja kokoustilojen uudistus jatkuu 21.6.–31.8.2023, tällöin käytössä ovat uusitut ravintolat ja puolet huoneista.
  • Kaikki talon tilat ovat avoinna 1.–30.9.2023.
  • Toisen puolen purku ja uudisrakennuksen rakennustyöt aloitetaan lokakuussa 2023.
  • Koko talon uudistus valmistuu loppuvuonna 2024.
  • Aikataulut saattavat muuttua uudistuksen aikana

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website