VENN Joensuussa on rekry auki!

Haemme Joensuun uuteen ja upeaan Kauppahallimiljööseen avattavaan VENN-ravintolaan työntekijöitä monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin.

Ravintolapäällikkö

Haemme Joensuun uuteen ja upeaan Kauppahallimiljööseen avattavaan VENN-ravintolaan ravintolapäällikköä. VENN on konseptina uusi tulokas Joensuun ravintolatarjonnassa ja se yhdistää viinin, ruoan ja ystävät joko ostospäivän lomassa tai pidemmällä kaavalla jopa iltamyöhään asti. VENNin valikoimiin kuuluu helpot ja herkulliset purtavat, viehkeät viinit ja kutkuttavat cocktailit. Olisiko sinusta ottamaan haaste vastaan ja johtamaan kauppahallimiljöön uusi tulokas kohti huikeita kokemuksia niin asiakkaiden kuin henkilöstön kesken?

Odotamme, että sinulla on koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittu vankka ravintolatoiminnan osaaminen, jonka avulla kykenet johtamaan toimintaa tavoitteellisesti ja omalla esimerkilläsi. Olet tuloshakuinen ja asiakas on toiminnassasi keskiössä. Haluat sekä kehittyä että kehittää, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet valmentamaan tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Jos sinulla on palava halu ottaa Joensuun uusi ravintolakonsepti haltuun sekä kehittää sitä tiimisi kanssa huikeassa miljöössä, olet etsimämme henkilö. Työsuhde on kokoaikainen (112,5 h / 3vk) ja vakituinen, työ alkaa kesäkuussa 2023.

Hae ravintolapäälliköksi täältä!

Keittiön palveluvastaava

Keittiön palveluvastaava tehtävään kuuluu ohjata operatiivista toimintaa, vastata ruokatuotteesta ja ruoan myyntikatteesta sekä keittiöhenkilöstön osaamisesta asiakastyytyväisyyden, myyntitavoitteiden ja tuloksellisuuden saavuttamiseksi. Työtehtävä edellyttää suoritettua hygieniapassia. Keittiömestarin työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Keittiön vuoropäällikkönä

Keittiön vuoropäällikkönä odotamme Sinulta: Olet tehokas ja energinen ammattilainen, joka nauttii asiakkaan ilahduttamisesta ja keittiötiimin osaamisen kehittämisestä. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja ohjaat tiimiäsi oikeudenmukaisesti. Osaat toimia myös paineen alla etkä hätkähdä vaihtelevia tilanteita. Kustannustehokkuus ja hyvä katehallinta ovat sinulle tapa toimia. Olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Ruokatuotteen kehittäminen on lähellä sydäntäsi ja seuraat alan trendejä. Keittiön vuoropäällikön tehtävä on vakituinen ja työtunteja tarjoamme 90h/3vk.

Baarimestarina

Baarimestarina sinulla on vahva ammattitaito viineistä ja juomasekoituksista, nautit vieraiden viihtyvyydestä ja haluat tarjota heille uusia makuelämyksiä. Olet luontaisesti kiinnostunut juomatrendeistä ja niiden kehityksestä, kehität myös omaa ammattitaitoasi aktiivisesti. Baarimestarina vastaat juomamyynnin kehityksestä, tilauksista ja varastonhallinnasta sekä hallitset suosittelevan myynnin salaisuudet. Baarimestarin tehtävä on vakituinen ja työtunteja tarjoamme 102/3vk.

Salin vuoropäällikkönä

Salin vuoropäällikkönä varmistat asiakkaiden viihtyvyyden, johdat vuoroa ja näytät esimerkilläsi, kuinka hommat rullaa rennosti ja ammattitaidolla. Vuoropäällikkönä sinun tulee olla kiinnostunut ravintolan toiminnan kehittämisestä ja ihmisten johtamisesta. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja nautit henkilökunnan motivoimisesta. Osaat toimia myös paineen alla etkä hätkähdä vaihtelevia tilanteita. Intohimonasi on hurmata asiakkaat ja työkaverit energiallasi ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ravintolatyöstä, eduksi katsomme aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä. Salin vuoropäällikön tehtävä on vakituinen ja työtunteja tarjoamme 90h/3vk.

Hae muihin esihenkilöpaikkoihin täältä

Barista, baaritarjoilija & blokkari

Haemme Joensuun uuteen ja upeaan Kauppahallimiljööseen avattavaan VENN-ravintolaan iloisia, positiivisia ja palveluhenkisiä ravintolatyöntekijöitä tehtävänimikkeillä barista, baaritarjoilija ja blokkari. Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka pystyvät ja haluavat työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina aamu- ja iltavuoroissa ja arkena ja viikonloppuna.

Tarjoamme Sinulle: Vakituisen työn 12.6.2023 alkaen.Työtunteja sopimuksen mukaan, esimerkiksi 60–102 h/ 3 vk. Monipuolisia työtehtäviä, kuten tarjoilua, ruokatuotteiden esille laittoa ja asiakaspalvelua. Mahdollisuuden työskennellä myös muissa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kahviloissa ja ravintoloissa, esimerkiksi Vaakunakorttelissa. Odotamme Sinulta: Reipasta ja rempseää työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.Halua ja innostusta oppia uutta, perehdytämme sinut työhön. Olethan ahkera, joustava ja muut huomioiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä.

Hae työntekijäksi monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin täältä

Työt alkavat kesäkuussa 2023. Tarjoamme Sinulle loistavat mahdollisuudet uralla etenemiseen ja S-ryhmän ja PKO:n mittavat henkilöstöedut. Kannustamme Sinua työskentelemään monipuolisesti useassa PKO:n toimipaikassa, jolloin meillä on mahdollista tarjota sinulle isompi työtuntisopimus. Useassa toimipaikassa työskentelyn myötä pääset kasvattamaan omaa ammattitaitoasi sekä kehittämään itseäsi ja koko toimialaa.

Kiinnostuitko mistä tahansa paikasta? Lähetäthän hakemuksesi 1.5.2023 mennessä.

Hakemustasi odottaa ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta. Outilta voit myös kysyä lisätietoja työstä puhelimitse klo 11 jälkeen numerosta 050 5565765 sekä sähköpostitse outi.pohjoranta@sok.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkille, luemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website