Parsaviikot Fredde'sissä 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!

Fredde'sissä sesongin parasta herkkua maistellaan grillattuna hollandaisekastikkeella, paistetun kuhan tai naudan sisäfileen kera, ja jopa jälkiruoassa jäätelönä raparperin kanssa. Nauti kolmen ruokalajin menu hintaan 55 € tai valitse annos makusi mukaan.

PARSAMENU

ALKURUOKANA

Grilled asparagus hollandaise (L, G) 11,40

Valkoista ja vihreää parsaa sekä hollandaisekastiketta

PÄÄRUOKANA

Fried pike-perch (L, G) 34,90

Paistettua kuhaa, parsa-tomaattipaistosta ja sitruunamajoneesia

tai

Grilled tenderloin (L, G) 42,90

Grillattua naudan sisäfileetä, valkoista ja vihreää parsaa sekä valkosipuli-persiljavoita

JÄLKIRUOKANA

Rhubarb crumble and asparagus ice cream (L) 11,40

Lämmintä raparperipaistosta ja parsajäätelöä

SUOSITUSVIINIT

Wolfberger Pinot Noir 13 %

39,90 / 75 cl plo

Wolfberger Riesling Signature 12 %

39,90 / 75 cl plo

L = laktoositon, G = gluteeniton

Varaa pöytä »

Parsaviikot 13.4.–31.5.

In these restaurants

  • Fredikanterassi 1, 00520, Helsinki

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website