Trattoria Wiklund toivottaa kaikki lapset tervetulleiksi!

Lasten kanssa nälkä saattaa yllättää nopeastikin ja arjen keskellä haluamme tarjota lapsille ruokailuelämyksen. Lapsien viihtyminen ja nauttiminen näkyvät myös aikuisissa, joten meille on tärkeää luoda perheen pienimille unohtumattoman ravintolakokemuksen. Ravintolassa saa pitää hauskaa perheen kanssa rennosti ja vaivattomasti.

Lapset ansaitsevat ravintolakäynniltä muutakin kuin nakkeja tai nugetteja. Trattorian italialainen lastenlista on huolellisesti mietitty ja kaikki annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista, edullista hintatasoa unohtamatta. Listamme annoksiin lapset varmasti rakastuvat ja pyytävät päästä syömään Trattoriaan uudestaan!

Trattorian lasten listaan voit tutustua täältä ->

Toivotamme kaikenikäiset lapset aina vauvoista koululaisiin tervetulleiksi syömään ravintolaamme. Pääsy ravintolaan on esteetön, tulette sitten lastenvaunuilla tai ilman, niin hisseillämme pääsette toiseen kerrokseen kätevästi. Lastenvaunulle löytyy aina parkkipaikka meidän tilavasta ravintolastamme ja mikäli kaipaatte hieman yksityisyyttä, voitte istua mukaviin looseihimme. Sijaitsemme Wiklundin tavaratalossa, joten autonkin jättäminen on teille helppoa. Ravintolakäynnin jälkeen perheen ostokset voi sujuvasti hoitaa Wiklundin S-Marketissa.

Välillä aikuisten ravintolailta voi tuntua pitkäveteiseltä. Ei hätää! Meiltä löytyy lapsille puuhasteltavaa ruokia odotellessa. Mikäli teillä on mukana pienimpiä lapsia saavat he itselleen oman syöttötuolin ja tarvittaessa meidän tiloistamme löytyy lastenhuone.

Koko Trattorian väki toivottaa lapset tervetulleiksi. Olemme täällä teitä varten!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website