Parsaviikot Kappelissa 24.4.–17.6. Katso menu ja varaa pöytä!

Parsaviikot on kiistatta kevään herkullisinta aikaa. Kappelissa parsa taipuukin moneksi makuelämykseksi. Anna ensin kuohkean parsakeiton herätellä ruokahalusi ja valitse sitten pääruoka makusi mukaan. Ja jälkiruoka – se on kuin kesä kielelläsi, raparperia ja mansikkaa tuorejuuston kera!

MENU

ALKUUN

Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G) 19 €

Marinoitua parsaa

PÄÄRUOKANA

Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G) 36 €

Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa

Vihreää ja valkoista parsaa sekä vuohenjuusto- -gruyèreä (L, G) 29,50 €

Hollandaisekastiketta

JÄLKIRUOKANA

Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G) 15 €

Parsamenu

S-Etukortilla 56,90 € / 67 €

Alkuun

Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G)

Marinoitua parsaa

Pääruokana

Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G)

Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa

Jälkiruokana

Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G)

VIINISUOSITUS

Wolfberger Riesling Signature, Alsace, Ranska

12,80 €/16 cl, 57 €/plo

L = laktoositon, G = gluteeniton

Varaa pöytä »

Parsaviikot 24.4.–17.6.

In these restaurants

  • Eteläesplanadi 1, 00130, Helsinki

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website