Parsaviikot Kappelissa 24.4.–17.6. Katso menu ja varaa pöytä!
Parsaviikot on kiistatta kevään herkullisinta aikaa. Kappelissa parsa taipuukin moneksi makuelämykseksi. Anna ensin kuohkean parsakeiton herätellä ruokahalusi ja valitse sitten pääruoka makusi mukaan. Ja jälkiruoka – se on kuin kesä kielelläsi, raparperia ja mansikkaa tuorejuuston kera!
MENU
ALKUUN
Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G) 19 €
Marinoitua parsaa
PÄÄRUOKANA
Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G) 36 €
Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa
Vihreää ja valkoista parsaa sekä vuohenjuusto- -gruyèreä (L, G) 29,50 €
Hollandaisekastiketta
JÄLKIRUOKANA
Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G) 15 €
Parsamenu
S-Etukortilla 56,90 € / 67 €
Alkuun
Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G)
Marinoitua parsaa
Pääruokana
Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G)
Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa
Jälkiruokana
Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G)
VIINISUOSITUS
Wolfberger Riesling Signature, Alsace, Ranska
12,80 €/16 cl, 57 €/plo
L = laktoositon, G = gluteeniton
In these restaurants
Eteläesplanadi 1, 00130, Helsinki