OR:in uusi menu tuo kesän lautaselle

OR:in uusi menu on saanut inspiraationsa lähestyvästä kesästä. Se tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän ajankohtaisia makuja – tuoreita sesongin kasviksia, grillattuja ja savustettuja elementtejä, raikkaita mereneläviä sekä makeita marjoja ja hedelmiä.

OR:in filosofian mukaan raaka-aineissa hyödynnetään mahdollisimman paljon lähiruokaa ja raaka-aineiden kunnioitus näkyy muun muassa hävikin minimoimisessa. Listalta löytyvä kasvismenu on täysin vegaaninen ja sopii siten kaikille.

OR:in keittiömestari Janne Kantola suosittelee uudelta menulta:

Kirjolohiceviche , fermentoitua fenkolia, aguachile-kastiketta ja jogurttia

Alkuruokana tarjoiltavan kirjolohicevichen tähti on kotimainen kirjolohi, joka on aliarvostettu herkku. Kirjolohen kaverina tarjoillaan fermentoitua fenkolia, aguachile-kastiketta ja jogurttia, jotka muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden. Hapokkaassa ja yrttisessä kastikkeessa hyödynnetään mm. kurkunkuoria, jotka menisivät muuten hävikkiin.

Tornin kikhernetofu, kimchiä, lehtikaalia sekä misovinaigretteä

Tämä annos on oikea kesäinen makupommi, joka eroaa ravintoloiden perinteisestä kasvisannoksesta. Appelsiinilla ja yrteillä maustettu kikhernetofu tarjoillaan yhdessä pirskahtelevan mausteisen kimchin, rapean lehtikaalin ja misolla maustetun vinaigretten kanssa

Suklaa-maapähkinäganache, kristallisoitua suklaata ja banaania

Jälkiruokalistan suklaa- maapähkinäganachen täyteläisen suklaista makua tasapainottavat kompressoitu banaani ja itsetehty banaanijäätelö. Kesäinen annos on saanut inspiraationsa keittiömestarin omasta lapsuudesta: ”Nautin silloin aivan liian usein suklaa-banaanijäätelöä, jota löytyi usein kotimme pakastimesta”.

Tule kokemaan kesän upeat maut OR:issa! Suosittelemme tekemään pöytävarauksen.

In these restaurants

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website