Kimmelin Event Coordinator pitää langat käsissä

Onnistuneen tapahtuman takana on hyvä suunnittelu. On tärkeää, että kokonaisuus tekniikasta tarjoiluihin sujuu saumattomasti.

Noin vuoden verran Event Coordinatorin tehtävässä toiminut Maria Weselski tuli ensi kerran PKO:lle töihin noin kymmenen vuotta sitten. Silloin tutuksi tulivat ravintola-alan työt niin Kimmelissä kuin Kolillakin. Sittemmin työ ja opiskelu veivät Marian toisaalle mm. talousassistentin tehtäviin, isännöintialalle ja kirjanpitäjäksi. Asiakkaiden kanssa toimiminen ja monipuolinen, useita lankoja samanaikaisesti käsissään pitelevä työ PKO:lla kuitenkin houkutteli.

"Hyvä tekemisen meininki välittyy myös asiakkaille."

Mitä Event Coordinator käytännössä tekee?

- Tämä on Kimmelin eri osastot yhdistävä, tilaisuuksien ja erilaisten tapahtumien kokonais-koordinointiin liittyvä tehtävä. Usein tilaisuuden järjestäminen alkaa asiakastapaamisella, jossa tilaisuuden kartoituksen ohella on tärkeää saavuttaa asiakkaan luottamus, Maria kertoo.
- Päätavoitteena meillä on auttaa niin yksityis kuin yritysasiakkaitakin toteuttamaan onnistunut tilaisuus. Tapahtumia toteutetaan henkilöstöjuhlista messutapahtumiin ja syntymäpäiväjuhlista häihin. Siis ihan kaikenlaisia tapahtumia, joihin uudistetussa Kimmelissä on nyt upeat puitteet.
- Käytännössä varmistan tapahtumien osalta kaikki yksityiskohdat, ja ojennan sitten valmiin paketin eri osastoille toteutettavaksi. On tärkeää, että joku tietää kokonaisuuden tekniikasta tarjoiluihin.
- Tukea ja apua löytyy oman talon sisältä hyvin. Myyntipalvelun ydintiimi ja Kimmelin koko henkilökunta esihenkilöt Jenny Huolman ja Lauri Koukkunen mukaan lukien ovat kaikki loistavia.
- Hyvä tekemisen meininki näkyy tekemisissä ja välittyy myös asiakkaille. Täällä kyllä viihtyy hyvin!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website