Kuulutko Sporttiklubiin? Uusi hotelli Turussa!

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset ja ulkomaiset urheilujoukkueet.

Original Sokos Hotel Kupittaa on nyt mukana S-ryhmän sporttiklubissa. Hotellissamme on yhteensä 196 graafisen tyylikkäästi huonetta.

  • 84 huoneessamme on divaani, joka pedattavissa lisävuoteeksi aikuiselle tai junnulle.
  • Lisäkapasiteettia ko. huoneisiin tuo vielä divaanin alla oleva lapsen lisävuode, näitä huoneita on yht. 49 kappaletta. Voit majoittaa jopa neljä junioria samaan huoneeseen.

Sporttiklubin jäsenohjelmassa palautamme 10 % joukkueen majoituslaskun verollisesta loppusummasta S-ryhmän lahjakortteina. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. HUOM.*10 % lahjakorttipalautus ei koske eri lajien pääsarjatasojen joukkueita.

Tutustu hotellihuoneisiin>>

Katso Sporttihinnat ja pyydä majoitustarjouksemme>>

Maistuvat Sporttimenut täydentävät vierailun hotellissamme. Bistro Elli on lämminhenkinen ja rento korttelibistro, jossa voit nauttia aamiaista, lounasta ja illallista - tai valita suositut Sporttimenut. Päivän pölyt huudot kattokerroksen saunassa tai kattobaarissa. Kysy myös Bistro Ellin kabinettia ja parvea joukkueen omaan ruokailu- ja palaverikäyttöön.

Sporttiklubilaisena saat erikoistuotteet ja -hinnat

  • Sporttibuffet, hinta 14,50 € (norm. 19,50 €)
  • Sportti-iltapala, hinta 8,90 € (norm. 9,90 €)
  • Sporttiboxi, hinta 6,90 € (norm. 7,90 €)

Katso Sporttimenut tästä>>

Original Sokos Hotel Kupittaan sporttinen ympäristö urheilualueineen ja -halleineen sekä laajat viheralueet antavat monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun sekä tärkeään suoritukseen keskittymiseen. Myös bussilla liikkuminen alueemme muihin urheilukeskittymiin käy kätevästi ja nopeasti. Kupittaan juna-aseman sisäkäytävältä suora kulku hotelliin.

Tutustu Kupittaan alueen urheiluhalleihin ja -alueisiin>>

Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset ja ulkomaiset urheilujoukkueet. Joukkueen yhteyshenkilön (esim joukkueenjohtaja, kapteeni, huoltaja) tulee olla täysi-ikäinen. Sporttiklubijäsenyys on joukkuekohtainen, ja liittyminen klubiin on maksutonta. Mainitse Sporttiklubijäsenyydestä joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website