Paja Barin terassi

Paja Barin terassilla on loistava fiilis!

Paja Bar on rento, konstailematon ja ronskin kodikas kohtaamispaikka legendaarisen manserockin hengessä. Sitä on myös sen viihtyisä terassi, joka sijaitsee 1874 rakennetun veturitallin kupeessa. Tiiliseinän lämpimässä tunnelmassa on ilo istua ja nauttia rennosti ilta-auringon upeasta hehkusta.

Mikäli osut paikalle viikonloppuina, tunnelmaa täydentää trubaduurin tunnelmallinen musiikki. Istu alas nauttimaan ja anna mahtavan kesäfiiliksen viedä!

Vieressä sijaitseva Grill it -ravintolan parhaat herkut saatavilla myös Paja Barista ja juomaksi löytyy monta raikasta vaihtoehtoa. Pehmeän hedelmäinen Nicolas Feuillatte -samppanja sopii aperitiiviksi, nautiskelujuomaksi tai ruoan seuraksi. Hinta S-Etukortilla 44,90 €/plo (norm. 76,90 €/plo).

Koiraystävällinen terassi

Myös nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita. Huikkaa tarjoilijalle, että sinulla on koira mukana, niin tuomme kaverille vettä.

Paja Barin terassi palvelee ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

**Tervetuloa aurinkoon! **

Restaurant chains

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 5 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

General feedback

Send general feedback
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website