À la carte À la carte
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Valkotryffeliöljyllä aromatisoitu naudanlihatartar, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä shimejisieniä, pecorinoa ja rapeita kapriksia
Yrteillä maustettua tofua, tomaatti-oliivikastiketta, kapriksia ja selleripyreetä
Paahdettua lohta, remouladea, mehustettua fenkolia, pikkelöityjä tomaatteja, yuzu-kurkkua ja paahdettua perunaa
Fermentoitua pippurivoita, tummaa timjamikastiketta, perunamuusia, lisäksi parmesaaniruusukaalia
Sitruuna-cremeä ja marjoja VE
Kaura-crumblea ja mansikka-vadelmasorbettia
Alkuun tai pikkunälkään Alkuun tai pikkunälkään Hapanjuurileipää, saaristolaislimppua, paahdettua voita ja yrttilevitettä
Kirjolohenmätiä ja rapeita perunalastuja G L
Vegaanista chavremoussea, black garlic -aiolia, pikkelöityä punasipulia ja yuzu-kurkkua
Katkarapuskagenia hapanjuurileivällä, kirjolohenmätiä, kananmunaa sekä raikasta vihersalaattia ja sitrusvinaigrettea
Valkotryffeliöljyllä aromatisoitu naudanlihatartar, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä shimejisieniä, pecorinoa ja rapeita kapriksia
Pääruoat Pääruoat Paahdettua vuohenjuustoa ja auringonkukansiemeniä, omenarosmariinihilloketta, tomaattia, salaattia ja valkoviinivinaigrettea
Yrteillä maustettua tofua, tomaatti-oliivikastiketta, kapriksia ja selleripyreetä
Tagliatellea, chilimarinoituja jättirapuja, tomaattia, valkosipulia, pinaattia ja kevätsipulia
Katkarapuskagenia hapanjuurileivällä, kirjolohenmätiä, kananmunaa sekä raikasta vihersalaattia ja sitrusvinaigrettea
Valkotryffeliöljyllä aromatisoitu naudanlihatartar, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä shimejisieniä, pecorinoa ja rapeita kapriksia, lisäksi ranskanperunoita
Naudan jauhelihapihvi, maustekurkkua, tomaattia, punasipulia, cheddarjuustoa ja majoneesia, lisäksi ranskanperunoita
Bistron mausteinen siemenkasvispihvi, maustekurkkua, tomaattia, punasipulia, cheddarvuustoa ja fermentoitua pippurimajoneesia, lisäksi ranskanperunoita
Paahdettua lohta, remouladea, mehustettua fenkolia, pikkelöityjä tomaatteja, yuzu-kurkkua ja paahdettua perunaa
Fermentoitua pippurivoita, tummaa timjamikastiketta, perunamuusia, lisäksi parmesaaniruusukaalia
Jälkiruoat Jälkiruoat Maitosuklaa-pannacotta, kristallisuklaata, mansikkakastiketta ja mansikkajäätelöä
Sitruuna-cremeä ja marjoja VE
Kaura-crumblea ja mansikka-vadelmasorbettia
Raparperihilloketta, vadelmaa ja vaniljajäätelöä
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Radisson Blu Plaza Hotel Mikonkatu 23
Helsinki
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E 07:00 - 11:00 Köök: 07:00 - 11:00
T - R 07:00 - 11:00 & 17:00 - 23:00 Köök: 07:00 - 11:00 & 17:00 - 22:30
L 07:00 - 11:00 & 16:00 - 23:00 Köök: 07:00 - 11:00 & 16:00 - 22:30
P 07:00 - 11:00 Köök: 07:00 - 11:00
Restoraniketid Restoraniketid