Ravintola Papa Albert

Persoona kuten sinäkin

Ravintola on toistaiseksi kiinni. Lähimmät auki olevat ravintolat löydät raflaamo.fi

Punavuoren ytimessä, ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listallamme on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Tervetuloa nauttimaan suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta.

Aamiainen

Albertissa on tarjolla monipuolinen buffet-aamiainen viikon jokaisena päivänä hintaan 15 €/hlö, S-Cardilla 12€. Aamiainen on tarjolla ma-pe 6.30-9.30, lauantaina ja sunnuntaina 8-11.

Lounas

Arkisin kello 11:00 - 14:00 tarjoilemme maittavan ja kattavan kotiruokabuffetin, johon kuuluu valtava salaattipöytämme sekä päivittäin vaihtuvat liha- ja kasvisruuat ja päivän keitto. Seisovan pöydän hinta on 10,90 € ja erilaisia lounasseteleitä voi käyttää. Kesäisin ruokailla voi myös terassillamme!

Kokoustilat

Albertissa on kaksi kabinettia, Rööperi ja Punavuori. Kabinetit soveltuvat monenlaisiin, maksimissaan 16 henkilön, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Rööperi edustaa rentoa, viihtyisää ja hauskaa paikallista tunnelmaa ja Punavuori tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi elämysillallisille.

Kokouksia varten olemme luoneet omat kokouspakettimme ja ainahan on mahdollista räätälöidä juuri Sinun näköisesi tarjoilu kokoustiloihin.

Tilaussauna

Albertin sauna tarjoaa kuumaa kyytiä kaikkina vuodenaikoina. Lauteilta löytyy reilusti tilaa, ja ruoka- ja juomatarjoilu onnistuu myös samoihin tiloihin.

Ravintola Papa Albert

Lahtiolekuajad
Täna: Suletud.
Aadress

Original Sokos Hotel Albert

Albertinkatu 30. 00120 Helsinki

kaart
Telefoninumber

+358300 870 020    

helista

Uudised

Lahjakortti ravintolaan on aina iloinen yllätys!

Kun annat lahjaksi S-ryhmän ravintolalahjakortin, tarjoat lahjan saajalle virkistävää ravintoterapiaa, arjen huippuhetkiä ja kenties ripauksen chiliä suhteeseen. Lahjakortit ovat myynnissä S-ryhmän ravintoloissa.

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Original Sokos Hotel Albert

Albertinkatu 30

Helsinki

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-Card
Meil saab kasutada kaarti S-Card
Telefoninumber

+358300 870 020

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - p 

Suletud

Restoraniketid