Ryhmämenut
Järjestä kokous tai juhlat Park one, Park two tai Park Basement monitoimitiloissamme. Joustaviin tiloihin mahtuu mukavasti jopa 50 henkilöä.
RED Bar & Kitchen on varattavissa yli 70 hengen seurueille ja maksimissaan 230 hengelle rentoihin tilaisuuksiin.
Ryhmien ruokatilaukset tulee jättää viimeistään kolme arkipäivää ennen ajankohtaa.
Ryhmämenut
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.
Tilaukset viimeistään 7 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 030.
Voimassa 1.5.2024–31.12.2024. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Minimitilaus 10 henkilöä, kysy lisää myyntipalvelustamme!
Park One & Park Two kokoustilat
Pikkujoulumenu ryhmille
Menun toteutumisen vähimmäisosallistuja määrä on 20 henkilöä.
Tarvittaessa kasvispääruokana tarjoillaan täytettyä portobelloa etukäteen ilmoitetuille erityisruokavalioille.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.