Salven parsaviikot 16.4.–29.5.2025
Salvessa saattaa olla joskus vaikea valita, kumpaa syödessä ihailee: merinäkymää ikkunasta vai taideseinän vaihtuvaa näyttelyä. Mutta varmaa on, että kun meri vapautuu jäistä, on Salvessa parsojen aika. Sesongin herkku taipuu moneen kalojen kera. Alkuun on tarjolla perinteistä parsakeittoa ja pääruoaksi suussa sulavaa nieriää. Kruunaa ateria klassisilla Romanovin mansikoilla.
Katso menu, varaa pöytä ja tule nauttimaan!
Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoka
Menut
Juomasuositus
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.