Bistro Menu
Keittiömme suosittelee
Pientä alkuun
Chili-mummonkurkkuja ja murustettua Maalahden limppua
Maalahden limppua
Rapukakkua, savupaprikamajoneesia ja fenkolisalaattia
Dijon-majoneesia, keltuaista ja kapriksia.
Paahdettuja pinjansiemeniä ja basilika-sitrusöljyä
Pehmeää maa-artisokkakreemiä ja juureslastuja
PASTAT, RISOTTO & SALAATIT
Tomaattia, chiliä ja valkosipulia
Täyteläistä Mascarpone-paprikakastiketta, parmesaania ja paahdettuja pinjansiemeniä
Parmesaania ja rucolaa
Rapeaa fenkolia, paahdettuja tomaatteja ja sitrusvinaigrettea
Briossikrutonkeja ja parmesaania (Caesar-kastike sisältää kalaa)
Punajuurta, raikasta vihersalaattia, briossileipää, metsähunajaa ja saksanpähkinää
BISTRON KOHOKOHDAT
Naudan sisäfileetä 150 g, kermaista pippurikastiketta, paahdettua tomaattia ja friteerattua perunaa
Naudan sisäfileetä kahdella pihvillä 300 g, kermaista pippurikastiketta, paahdettua tomaattia ja friteerattua perunaa
Naudan ulkofileetä 150 g, lehtiyrteillä maustettua bearnaisekastiketta ja ranskalaisia perunoita
Naudan ulkofileetä kahdella pihvillä 300 g, lehtiyrteillä maustettua bearnaisekastiketta ja ranskalaisia perunoita
Dijon-majoneesia, keltuaista ja kapriksia
Kermaista pippurikastiketta, pottuvoita ja puolukkaa
Retiisiä, kvinoaa ja pehmeää maa-artisokkakreemiä
Fenkolia, paksoita ja paahdettua punajuurta
Maalahden limppua
Naudan hampurilaispihvi 180 g, pekonia, cheddar-juustoa ja ranskalaisia perunoita
Vege-aiolia, Violife-savuviipale, chili-mummonkurkkuja ja ranskalaisia perunoita
Raikasta vihersalaattia ja ranskalaisia perunoita
SUU MAKEAKSI
Vadelmasorbettia ja metsämarjoja
Lämmintä suklaakakkua ja vaniljajäätelöä
Vege-marenkia ja mansikoita
Vanilja L G
Mansikka L G
Tumma suklaa L G
Kirsikka G VE
Vadelmasorbetti G VE
Mansikka L G
Kinuski G
Suklaa L G
Menut
Mozzarella di Bufalaa ja paahdettua tomaattia G
Paahdettuja pinjansiemeniä ja basilika-sitrusöljyä
Paistettua kuhaa ja tomaatti-voikastiketta L G
Fenkolia, paksoita ja paahdettua punajuurta
Chocolate Volcano G
Lämmintä suklaakakkua ja vaniljajäätelöä
Sokerisuolattua lohta ja piparjuurikreemiä L
Chili-mummonkurkkuja ja murustettua Maalahden limppua
Pippuripihvi 150 g L G
Naudan sisäfileetä 150 g, kermaista pippurikastiketta, paahdettua tomaattia ja friteerattua perunaa
Lakritsi crème brûlée L G
Vadelmasorbettia ja metsämarjoja
Paahdettua maa-artisokkaa ja punajuurta G VE
Pehmeää maa-artisokkakreemiä ja juureslastuja
Portobellosienipihvi G VE
Retiisiä, kvinoaa ja pehmeää maa-artisokkakreemiä
Passionhedelmä-suklaamousse G VE
Vege-marenkia ja mansikoita