Levybuffet
VENNin herkullinen levybuffet on täydellinen kokonaisuus isommille ryhmille, oli kyseessä sitten mitkä tahansa juhlat, kokouspäivä tai kissan(yksisarvisen)ristiäiset!
Levybuffetissa katamme pöydät täyteen herkullisia levyjämme, jotka takuulla vievät kielen mennessään! VENNin levyt ovat pizzan tyylisiä, mutta paljon parempia! Emme käytä tomaattipohjaa tai juustoa, ja osa täytteistä laitetaan levyn päälle vasta uunin jälkeen! Kyseessä on siis varsin herkullisia taideteoksia, ja levyjä on aina tarjolla 4 eri versiota!
Lisäksi buffettiin kuuluu muutakin herkullista naposteltavaa, kuten linssisipsejä, puolikuivattuja tomaatteja, kalamata-oliiveja sekä latva-artisokkaa.
Jos mielenne himoitsee jälkiruokaa, ei sekään ole ongelma! Pienellä lisäkustannuksella saatte tarjolle loputtomasti Misukkaa, eli herkullista mango-passion moussea!
VENNin levybuffet on saatavilla 20-100 henkilön ryhmille ennakkovarauksella. Buffet tulee varata ennakkoon joko myyntipalvelumme tai ravintolapäällikkö Sanna Cortésin kautta.
Myyntipalvelu: sales.karelia@sokoshotels.fi, 020 1234 660
Ravintolapäällikkö: sanna.cortes@sok.fi, 050 345 2509
VENNin levybuffetin herkut
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.