À la carte À la carte
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Crémant-maustettua vihreää hernekeittoa. Lisäksi herneitä, tuoretta minttua ja kirjolohenmätiä
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Céleri-rave à la provençale G VE TA
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Céleri-rave à la provençale
Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Talon leipäkori; hapanjuurileipää ja patonkia. Lisäksi vaahdotettua ruskistettua voita ja yrttilevitettä.
Sokerisuolattua lohta, ranskalaista perunasalaattia, pikkelöityä punasipulia, marinoitua kurkkua ja ruohosipulista créme fraîchea
Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Tartare de boeuf [pieni] G L
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Raikasta sydänsalaattia, linssejä ja aiolia, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, paahdettuja manteleita, marinoitua fenkolia ja salottisipulia
Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Pastis-valkosipulivoissa gratinoituja etanoita ja hapanjuurileipää. Täydennä annosta roquefortjuustolla +3 €.
Perinteinen pekoni-sipulipiiras ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Crémant-maustettua vihreää hernekeittoa. Lisäksi herneitä, tuoretta minttua ja kirjolohenmätiä
Les plats principaux [pääruoat] Les plats principaux [pääruoat] Talon lämmin kinkku-juustoleipä, ranskalaisia perunoita ja aiolia.
Filet de lavaret à la meunière G L
Ruskistetussa voissa paistettua siikaa, tiristettyjä kapriksia ja piparjuuriperunapyree.
Perinteinen ranskalainen kalapata: lohta, siikaa, sinisimpukoita, jättiravunpyrstöjä, tomaattia, perunaa ja aiolia
Tartare de boeuf [suuri] G L
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Talonpihvi naudan ulkofileestä, tiristettyjä ja valkosipulivoissa pyöriteltyjä perunoita ja béarnaisekastiketta.
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Yrttimarinoitua kananpoikaa, linssipekoniragouta ja palsternakkapyree
Céleri-rave à la provençale G VE TA
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Fransin kanasalaatti: Broileria, linssejä, aiolia, tuoreita yrttejä, pikkelöityä tomaattia, cornichonskurkkuja, viinirypäleitä ja vihersalaattia
Salade niçoise aux scampi G L
Nizzansalaatti jättiravuilla: raikkaita salaatteja, tuoretta ja pikkelöityä tomaattia, pikkelöityä latva-artisokkaa, ranskalaista perunasalaattia, kananmunaa, salottisipulia ja anjoviskreemiä
Talon oma annos. Kysy lisää henkilökunnalta!
Les desserts [jälkiruoat] Les desserts [jälkiruoat] Talon parhaat juustot. Lisäksi briossia, paahdettuja manteleita ja tomaatti-fenkolihilloketta
Mansikka-vadelmasorbettia
Suklaanamelakaa, kristallisoitua suklaata, suklaajäätelöä ja suklaakakkua.
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Sitruunakreemiä, kesän marjoja, kardemummacrumblea, marenkia ja valkosuklaajäätelöä
Jäätelöpallo 4 €
Jäätelökastike 1,50 €
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola Hovioikeudenkatu 2
Kouvola
kaart S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E 15:00 - 22:00 Köök: 15:00 - 21:30
T - N 15:00 - 23:00 Köök: 15:00 - 22:30
R 15:00 - 00:00 Köök: 15:00 - 22:30
L 12:00 - 00:00 Köök: 12:00 - 22:30
P 12:00 - 22:00 Köök: 12:00 - 21:30
Restoraniketid Restoraniketid