Cocktails, Mocktails & Wines Cocktails, Mocktails & Wines
House Cocktails House Cocktails Chai-infused Jack Daniels, Honey, Eggwhite & Orange Bitters
Vecchia Romagna Nera, Averna Amaro, Brown Sugar Syrup & Espresso
Roku Gin, Martini Bianco, Shiso Syrup & Ginger Syrup
Calvados, Campari & Chartreuse Verter
Bacardi Blanca infused with Vanilla, Yuzu & Aperol
Martini Bianco infused with Gloves, Cinnamon, Fresh Ginger, Xante Pear Cognac & Apple Cider
Nikka Whisky, Shiso Syrup, Ginger Syrup & Eggwhite
Beefeater infused with Lemongrass, Martini Bianco & Yuzu
House Mocktails House Mocktails Non-Alcoholic Gin, Raspberry & Eggwhite
Non-Alcoholic Whiskey, Apple Cordial, Vanilla, Mint & Lime
Non-Alcoholic Triple Sec, Bitters & Eggwhite
Non-Alcoholic Rum, Pineapple, Orange, Grenadine & Amaretto
White Wines White Wines Passi Reali Riesling
Kuiva ja ihastuttavan hapokas. Klassinen sitruunankuori ja mineraalisuus kohtaa melonin makeuden tuoksussa. Italialaista osaamista Riesling kentällä.
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie (Italia)
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, päärynää ja omenaa
Sokeri: 5g/l
Rypäle: Pinot Grigio
Hochheimer Daubhaus Riesling (Saksa)
Puolikuiva, hapokas, hedelmäinen, aromaattinen ja hennon mausteinen
Sokeri: 15g/l
Rypäle: Riesling
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic (Itävalta)
Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, päärynäinen ja valkopippurinen
Sokeri: 1g/l
Rypäle: Grüner Veltliner
Wolfberger Riesling (Ranska)
Kuiva, hapokas, vaaleanviherkeltainen, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, mineraalinen ja kevyen mausteinen
Sokeri: 2g/l
Rypäle: Riesling
Red Wines Red Wines Western Cellars Winemaker's Selection Zinfandel (Yhdysvallat)
Täyteläinen, tumman marjaisa, hilloinen, kirsikkainen, vaniljainen ja paahteinen
Sokeri: 5,9g/l Rypäle: Zinfandel
La Piuma Chianti DOCG (Italia)
Keskitäyteläinen, sopivan hapokas, keskitanniininen, kirsikkainen ja karpaloinen
Sokeri: 4g/l
Rypäle: Sangiovese
Patriarche Pinot Noir (Ranska)
Kevyt, hienostuneet tanniinit, vadelmainen ja mustaherukkainen
Sokeri: 1,75g/l
Rypäle: Pinot Noir
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
75 cl
Hind: 48,90 €
Kliendiliikme hind: 24,90 €
Sparkling Wine & Champagne Sparkling Wine & Champagne Patriarche Crémant Bourgogne Brut (Ranska)
Kuiva, tasapainoinen, raikas, hapokas ja hedelmäinen Sokeri: 9g/l Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir, Gamay ja Aligoté
Mas d’en Bros Cava (Espanja)
Voimakkaan raikas, omenainen, sitruksinen ja nektariininen cava, joka on valmistettu shampanja menetelmällä. Sokeri: 11g/l Rypäle: Xarello, Macabeo, Parellada
0,75 l
Hind: 39,90 €
Kliendiliikme hind: 36,90 €
Canevel Prosecco Rose 11%
Expedition Brut Spumante
Kuiva, keskihapokas, päärynäinen & kevyen passionhedelmäinen.
75 cl
Hind: 42,90 €
Kliendiliikme hind: 24,90 €
Philippe De Nantheuil Champagne Brut
Elegantin mausteinen samppanja. Raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä hienostunutta mausteisuuta sekä aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs.
Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay.
75 cl
Hind: 89,90 €
Kliendiliikme hind: 59,90 €
Lanson Noble Blanc de Blanc Champagne Vintage 2004 Noble on samppanjatalo Lansonin juuri julkaisema uusi lippulaiva samppanja, jota valmistetaan vain harvinaisen hyvien vuosikertojen osuessa kohdalle.
Käsinpoimitut rypäleet tulevat Cotê des Blancsin viideltä eri Grand Cru kylien tarhoilta ja ovat 100% Chardonnay rypälettä.
Viini on voimakkaan harteikas, jossa yhdistyy hunajainen sitruunaisuus mantelimaiseen paahteisuuteen ollen samalla jämäkkä, mutta myös raikas.
Tässä on todellinen viininteon taidonnäyte, joka on kypsynyt Lansonin kellareissa 18 vuoden ajan.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid