Ryhmille
Täältä löydät vaihtoehtomme ryhmille niin juhliin, kokouksiin tai muihin ryhmäruokailuihin. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ryhmämenujen minimihenkilömäärä 10 henkeä, juhlapöydissä minimihenkilömäärä on 30 henkeä.
Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.
Kokoustarjoilut
Hinnat ovat henkilöhintoja.
Kokouksen oheen
Hinnat ovat henkilöhintoja.
Pöytiin tarjoiltavat menut
Hinnat ovat henkilöhintoja. Juhlamenuissa minimihenkilömäärä on 10 henkeä.
Ryhmämenut
Alle 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan lautastarjoiluna.
Yli 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan noutopöydästä.
Erikoisruokavaliot ennakkotilauksen mukaan.
Rakenna oma juhlapöytäsi
Hinnat ovat henkilöhintoja. Juhlapöydissä minimihenkilömäärä on 30 henkeä.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.