Pihviviikot
Pihviviikot tuo makunautintoja Einon parilalta. Listalla käytetyt lihat tulevat suomesta sekä australiasta. Listan tuotteet ovat erilaisia kypsytykseltään (esim. naudan dry age vähintään 4 viikkoa riiputettua filettä) tai lihan osana, ei niin tavanomainen (esim. porsaan pluma, eli etuselästä leikattava sulkamainen pala). Keittiö on loihtinut maittavat lisukevaihtoehdot pihveille.
Perusannokseen tulee pihvi, paahdettu valkosipuli ja kirsikkatomaatteja. Suosittelemme poimimaan lisukkeet pihvin lisäksi. Keittiö suosittelee lihan kypsyydeksi mediumia, pois lukien porsaan pluma.
Pihviviikot on voimassa 13.3.-27.4.2025
Pihvit
Lisäkkeet
Kastikkeet
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.