Lõunasöök, nädal 18, 29.4 - 5.5
Puistokahvila Makian herkullinen keitto- ja salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Keittoannoksen kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
VL = VÄHÄLAKTOOSINEN, L = LAKTOOSITON, G = GLUTEENITON, VE = VEGAANINEN, T = TULINEN, M = MAIDOTON, K = KASVISRUOKA, PÄ = SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ
Kolmapäev 1.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen bataattikeitto- ja salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Keittoannoksen kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Neljapäev 2.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen bataattikeitto- ja salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Keittoannoksen kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Reede 3.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen bataattikeitto- ja salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Keittoannoksen kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.