Menut ryhmille
Pöytiin tarjoiltavat menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.
Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.
Tilaukset 10 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.
Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.
Lautasmenut ryhmille
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 10 henkilöä.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.