A LA CARTE
Italialaista ruokaa savolaisella tvistillä!
Alkuruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Pääruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Pizzat
Aidossa puu-uunissa paistuu napolilaistyylinen pizza. Paikallisella käsityöllä, italialaisista 00-jauhoista valmistettu pizzataikina muotoillaan pohjastaan ohueksi ja paistetaan reunoiltaan kuohkeaksi. Täydellinen makunautinto syntyy laadukkaista raaka-aineista ja puu-uunin antamasta aromista.
Pizzat ovat saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisella juustolla. Paistamme gluteenittomat pizzat samassa uunissa perinteisten pizzojen kanssa, mutta käytämme paistamisessa erillistä paistoalustaa. Valmistamme gluteenittomat pizzat erityisellä huolellisuudella, mutta emme pysty takaamaan täysin 100 % gluteenittomuutta.
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Jälkiruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Lapsille
Valmistamme myös kaikki à la carte annokset puolikkaina pyydettäessä.
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.