Lautasmenut ryhmille
Yli 10 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään 7 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai sales.tampere@radissonblu.com.
Voimassa 1.8.2023–31.12.2024. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Menut
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.