Kevään menut
Aperitiiviksi
Kuohuviiniä (alc. 11,5 %) 6 cl, Aperolia (alc. 11 %) 4 cl, soodaa ja appelsiinia.
Kevään menut
ROSSON VALKOSIPULILEIPÄ VE
Valkosipuliöljyllä maustettua, grillattua focaccia-leipää.
ITALIAN LEHTIPIHVI L, G
Grillattu porsaan lehtipihvi, italialaista maustevoita, raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita.
ROSSON SUKLAAKAKKU PÄ
Itsetehtyä, pähkinäistä suklaakakkua, vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.
MARINOITUA MOZZARELLAA
Mozzarellaa, aurinkokuivattua tomaattia ja valkosipulifocaccia-leipää.
LOHTA JA TATTIKASTIKETTA L, G
Pariloitua lohta, kermaista tattikastiketta, marinoitua fenkolia ja punasipulia sekä pinaattia ja perunamuusia.
PANNACOTTA L, G
Vaniljalla maustettua kermavanukasta ja granaattiomenakastiketta.
TOFUTIKKUJA G, VE
Friteerattuja tofutikkuja, pinaattia, marinoitua fenkolia ja punasipulia, paahdettuja siemeniä sekä lime-jogurttikastiketta.
ROSSON KASVISPIHVIT G, VE
Itsetehtyjä, lempeän mausteisia soija-kasvispihvejä, limejogurttikastiketta sekä paahdettua perunaa ja kasviksia.
MUSTIKKAMUFFINSSI VE
Vaniljajäätelöä.
Viinisuositus
Italia, Venetsia.
Keskitäyteläinen, aromikas ja pehmeä. Sopii pastojen ja liharuokien kanssa.
Italia, Venetsia.
Keskitäyteläinen, aromikas ja pehmeä. Sopii pastojen ja liharuokien kanssa.
Italia, Venetsia.
Kuiva, raikas ja omenainen. Sopii kevyiden pastojen sekä kana- ja kasvisruokien kanssa.
Italia, Venetsia.
Kuiva, raikas ja omenainen. Sopii kevyiden pastojen sekä kana- ja kasvisruokien kanssa.