Arvonnan säännöt

Tilaa Food & Fun -uutiskirje ja voita 50 € ravintolalahjakortti!

1. Kilpailun järjestäjä

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Y-tunnus: 1837957-3

Postiosoite: Firdonkatu 2 T 111, 00520 Helsinki

Käyntiosoite: Tripla, Workery West, Firdonkatu 2 T 111, 00520

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailuaika: 1.10.–15.12.2022

Kilpailuun osallistuvat kaikki Food & Fun -uutiskirjeen tilaajat, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen ja vahvistaneet tilauksen 15.12. mennessä. Olemassa olevat uutiskirjetilaajat osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Voittaja arvotaan kaikkien Food & Fun uutiskirjetilaajien kesken. Arvonnat suoritetaan 31.10., 30.11. ja 19.12. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

4. Palkinnot

Palkintona on 3 x 50 € S-ryhmän lahjakortteja. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. HOK-Elanto vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötietojen käsittely

Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla. HOK-Elanto käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. HOK-Elanto ei luovuta osallistujien henkilötietoja SOK-yhtymän ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

Lue tarkempi tietosuojaseloste »