Radisson Blu Royalin Super Breakfast

Super Breakfast on runsas, brunssityylinen aamiainen. Se hurmaa terveellisyydellään ja tuoreudellaan, suosii paikallisia tuotteita ja herättää ihanasti uuteen aamuun.

Radisson Blu Royalin aamiainen on ihana tapa aloittaa päivä, olipa kyse arjesta, viikonlopusta tai aivan erityisestä juhlapäivästä. Myös muut, kuin hotellivieraat ovat aina lämpimästi tervetulleita nauttimaan aamiaista.

Buffetista löytyy herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset ja erityisruokavaliot huomioiden. Suosimme aamiaisella tuoreita, terveellisiä ja paikallisia makuja, makeita herkkuja unohtamatta.

Aamiaisella on tarjolla mm. sesongin tuoreita hedelmiä, juustoja, leikkeleitä, tuoreita ja pikkelöityjä vihanneksia, vastapaistettuja leipiä ja leivonnaisia. Lisäksi löydät aamiaiselta valikoiman lämpiä ja kylmiä ruokia. Aamiaisen kruunaa raikas terveysshotti, pitkään haudutettu puuro lisukkeineen tai kokin tilauksesta valmistama omeletti.

Juomaksi voit valita erikoiskahvia, teetä, tuoremehua tai makuvesiä. Lisämaksusta voit nauttia myös kuohuviiniä tai samppanjaa aamiaisen yhteydessä.

Super Breakfast tarjolla

Maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00

Lauantaina 7.00-11.00

Sunnuntaina sekä arkipyhinä klo 8.00-12.00

Aamiaisen hinta 26 € / hlö

Lapset 6-12v 13 € (-50 %) / hlö

Tee pöytävaraus tästä

    Neis restoranides