Karjalanpiirakkapaja Bomballa!

Karjalanpiirakkapaja Bomballa!

Opi tekemään karjalanpiirakoita Bomban talossa karjalanpiirakkapajassa! Syyslomalla piirakkapaja viikoilla 42 ja 43 tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-

Leivotaan yhdessä! Opi pulikan pyöritystä ja piirakan rypytystä karjalaisemännän opastuksella Bomban talon hauskassa karjalanpiirakkapajassa. Lopuksi tietysti herkutellaan uunituoreilla leipomuksilla, loput saat kotiin viemisiksi. Pajaan voivat osallistua niin hotelliyöpyjät kuin Bomban päiväkävijät.

Herkullinen piirakkapaja toteutetaan yhdessä paikallisen käsityöläisleipomo Rautavaaran Leipomon kanssa. Rautavaaralla leivontaan käytetään mahdollisimman kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita Kun laadukkaisiin raaka-aineisiin yhdistetään perinteiset leivontamenetelmät, syntyy aitoja makuja.

Piirakkapajan hinta 35 €/hlö, kesto 1,5 tuntia (sis. 8 piirakkaa)

Piirakoiden leivonta on kiva ohjelma myös ryhmille, saatavilla tilauksesta ympäri vuoden:

Ryhmät minimi 11 hlöä, 28 e,/hlö

Saatavilla suomeksi tai englanniksi

Varaukset sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660

Perinteinen Karjalanpiirakka on karjalainen leivonnainen, jossa hapattamattoman ruiskuoren sisältä löytyy perinteistä riisipuuroa, ohraryynipuuroa tai perunasosetta. Herkku on lähtöisin Pohjois- ja Raja-Karjalasta, josta evakot sotien jälkeen levittivät perinteen koko maahan.

Tulgua terveh!

Restoraniketid

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö