Tahkolle töihin?

Olisitko sinä uusin tiimiläisemme? Haemme nyt vakituisia työntekijöitä ravintolaamme

Keskellä Tahkon ympärivuotista lomakeskusta sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon ravintoloihin on avoinna useita työpaikkoja. Luvassa on työskentelyä asiakaspalvelutehtävissä pirteässä työympäristössä, haluatko liittyä huippujengiin?

Haemme työntekijöitä keskellä Tahkon upeita maisemia sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä palveleviin á la carte ravintola Hillsideen, pikaruokaravintola Pizza Breikkiin sekä Suomen suurimpiin pikaruokaketjuihin kuuluvaan Hesburgeriin. Rakennuksen toisessa päässä asiakkaita viihdyttää ainutlaatuinen tislaamoravintola Hophaus, johon haemme myös työntekijöitä.

Odotamme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Mahtavan ympäristön, pirteiden työkavereiden ja mukavasti haastavien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

Työntekijämme kertovat millaista työskentely Tahkolla on:

Kati tuli töihin Break Sokos Hotel Tahkolle jo reilu 14 vuotta sitten, äitinsä jalan jäljillä. 14 vuoden aikana Kati on myös ehtinyt opiskella sekä kuva-artesaaniksi että sisustusarkkitehtuuri-muotoilijaksi. Kati kiitteleekin etenkin joustavuutta työajoissa "Opiskelujen aikana olen tehnyt vähemmän töitä, jotta on ehtinyt opiskella ja loma-aikoina ja nyt opintojen päätyttyä olen saanut tehdä töitä reilummin", Kati kertoo.

Työpaikan parhaaksi puoleksi Kati mainitsee työkaverit "työporukan vuoksi jaksaa ajella Kuopiostakin saakka töihin", hän kertoo.

Ninnu on työskennellyt hotellilla vasta vähän vajaan vuoden. "Heinäkuussa 2021 tulin tänne tekemään tarjoilijan töihin". Ninnu on positiivisesti yllättynyt työtehtävien monipuolisuudesta, joiden ansiosta hän on saanut tehdä koko työsuhteensa ajan niin kattavasti työtunteja kuin on halunnut "tähän mennessä olen tehnyt vuoroja kaikilla osastoilla paitsi respassa", kertoo Ninnu. Työtehtäviä on siis kertynyt niin tarjoilijana Hillsidessä ja Hophausissa, pikaruokatyöntekijänä Hesburgerissa, Sale-työntekijänä ja jopa pizzakokkina, sillä Ninnulta löytyy aiempaa kokemusta myös pizzeriatyöstä. Ninnun mielestä parasta Break Sokos Hotel Tahkolla työskentelyssä onkin monipuolisuus ja työyhteisö, joiden ansiosta yksikään työpäivä ei ole tylsä.

Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus tästä 22.6. mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja työsuhteen aloitus onnistuu toiveidesi mukaan.

Restoraniketid