Parsaviikot La Famigliassa 20.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!
La Famigliassa vietetään parsaviikkoja! Sesongin parasta herkkua maistellaan mehevänä piiraana, risottona sekä karitsan ja siian kanssa. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!
PARSAVIIKOT 20.4.–31.5.
PARSA-PECORINOPIIRAS 14,60
Parsa-pecorinojuustopiiras balsamicokastikkeella, vihreää parsaa sekä mehustettua tomaattia
PARSARISOTTOA JA FENKOLIPARSASALAATTIA (L, G) 19,90
Hernepyreellä ja vihreällä parsapyreellä maustettua risottoa sekä valkoista parsaa ja parsa-fenkolisalaattia
KARITSAA JA PARSAA (L, G) S-Etukortilla 32,10 (norm. 37,90)
Karitsan ulkofilee, valkoista ja vihreää parsaa, prociutto crudo -kinkkua, valkoviini-parsakastiketta sekä salsa verdeä
SIIKAA JA PARSAA (L, G) 30,90
Paistettua siikaa, tomaattikastiketta, valkoista ja vihreää parsaa, sydänsalaattia, sokerihernettä ja hillosipulia
VADELMAPANZANELLA (L) 10,30
Vadelmakakkua, suklaamurua, mascarponekermavaahtoa sekä mansikka-vadelmasorbettia ja tuoretta mansikkaa
PEMO PECORINO TERRE DI CHIETI IGP
Italia, Abruzzo 13,5 %.
Kuiva, raikas, eloisan hapokas, sitruksinen ja hieman mineraalinen. Tasapainoinen kokonaisuus, sopii niin aperitiiviksi kuin kalan ja vaalean lihan seuraan.
16 cl 11,20 / 0,75 l 48,80
Varaa pöytä:
L = laktoositon, G = gluteeniton