Parsaviikot Belgessä 20.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!
Belgessä vietetään parsaviikkoja! Keväistä suosikkiherkkua maistellaan tänä vuonna vohvelin täytteenä, flaamilaiseen tapaan, kuhan kanssa sekä sinisimpukoiden seurana. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!
PARSAVIIKOT 20.4.–31.5.
Belgialainen parsaklassikko!
PARSAA FLAAMILAISEEN TAPAAN (L, G) 15,70
Valkoista parsaa, kananmunaa, sitruunaa, voita ja yrttejä
PARSAVOHVELI BELGEN TAPAAN (VL) S-Etukortilla 13,30 (norm. 15,70)
Vihreää parsaa, vuohenjuustomoussea ja kirsikkavinegretteä
PARSAA JA KUHAA (G) 34,70
Paistettua kuhaa, valkoista sekä vihreää parsaa ja sahrami-hollandaisekastiketta
SINISIMPUKOITA JA PARSAA BEURRE BLANC (VL, A, SG) S-Etukortilla 29,50 (norm. 34,70)
Sinisimpukoita, vihreää parsaa, voikastike, Belgen perunoita, dijonmajoneesia ja leipää
MANTELIKAKKU (L, G) S-Etukortilla 10,10 (norm. 11,90)
Raparperisorbettia ja vadelmakastiketta
Suositusviini
WOLFBERGER RIESLING
16 cl 11,70 / 75 cl 50,70
L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, A = sisältää alkoholia, SG = saatavana gluteenittomana