Parsaviikkojen 9 kiinnostavinta annosta pääkaupunkiseudulla – Katso lista!

Ravintolat ovat loihtineet parsaa monessa eri muodossa, muun muassa keittona, risottona, tapaksina ja jopa jäätelönä. Poimimme tämän vuoden kiinnostavimmat annokset, joita on pakko päästä pian testaamaan!

1. Parsakeittoa savustetuilla simpukoilla Belgessä

Parsakeittoa valkoisesta parsasta, savustettuja sinisimpukoita ja vihreää parsaa

S-Etukortilla 13,10 € (norm. 15,50 €)

Katso Belgen menu »

2. Herkullisia tapaksia Casa Largossa

Basilikalla maustettua parsamoussea, marinoitua fenkolia ja graavattua keltuaista 6,50 €

Machegojuustolla maustettua parsakeittoa, pikkelöityä vihreää parsaa ja rakuunaöljyä 7,90 €

Grillattua vihreää parsaa, sitruunaespumakastikettä sekä rapeaa serranoa 6,90 €

Katso Casa Largon menu »

3. Salven parsapannu – klassikkoannos parsalla tuunattuna!

Palvikylkeä ja vihreää parsaa paistetulla kananmunalla

S-Etukortilla 20,30 € (norm. 23,90 €)

Katso Salven menu »

4. Parsarisottoa ja kuhaa La Famigliassa

Risotto on varmasti yksi parsakauden suosituimmista herkuista. La Famigliassa se valmistuu taidolla italialaiseen tyyliin!

33,90 €

Katso La Famiglian menu »

5. Prässättyä häränrintaa Vltavassa

Vltavassa prässättyä ylikypsää häränrintaa, vihreää ja valkoista parsaa, punaviinikastiketta, piparjuurismetanaa sekä paahdettuja perunoita

32,50 €

Katso Vltavan menu »

6. Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia Belgessä

Grillattua valkoista ja vihreää parsaa, tryffelimajoneesia ja gruyére-juustoa.

16,80 €

Katso Belgen menu »

7. Parsajäätelöä jälkiruoaksi Fredde'sissä

Lämmintä raparperipaistosta ja parsajäätelöä

11,40 €

Katso Fredde'sin menu »

8. Kappelin kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa

Marinoitua parsaa

19 €

Katso Kappelin menu »

9. Paistettua nieriää ja vihreää parsaa Kappelissa

Rakuunaöljyllä maustettua kermaista parsakeittoa.

36 €

Katso Kappelin menu »

Parsaviikot nyt ravintoloissa!

Parsaviikot Casa Largossa, La Famigliassa, Salvessa, La Famigliassa, Belgessä ja Vltavassa 13.4.–31.5. Kappelin parsaviikot 24.4.–17.6.

Neis restoranides