BAARIBINGO KESKIVIIKKOISIN JA TEEMABINGO LAUANTAISIN KOLUMBUKSESSA

Tervetuloa mukaan Kolumbuksen testaamaan onnea bingossa!

Baaribingo

Baaribingoa pelataan Kolumbuksessa aina keskiviikkoisin klo 18.00! Kaikkien tuntema ja rakastama peliklassikko on nyt uudistettu, sillä jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona järjestetään hauska musabingo. Musiikin rakastajille musabingo on parasta viihdettä!

Teemabingo

Lauantaisin on teemabingojen aika! Teema vaihtuu viikoittain, ja se voi olla mitä tahansa. Palkinnot ovat aina teeman mukaisia! Teemabingot ovat suosittua viihdettä, mutta niin ovat myös pikkutuhmat bingot! Joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina järjestämme pikkutuhman bingon, ja jokainen voi vain kuvitella että palkinnot ovat sen mukaisia!

Bingoon osallistuminen on helppoa. Saavu ravintolaan ja saat itsellesi bingolapun jossa on kolme ruudukkoa. Voit ladata bingolapun myös puhelimeesi osoitteesta www.baaribingo.fi

Kun ensimmäisenä oikein jonkun voittotasosta huuda "BINGO!" ja olet voittaja! Voittajille on jaossa upeita palkintoja! Voit voittaa myös 200€ jos saat Bingossa täyden ruudukon ensimmäisten 53 arvottavan numeron aikana! Numeroita arvotaan niin kauan että jokaiselle tasolle on löytynyt voittaja.

Bingoon osallistuminen on ilmaista ja voittajat palkitaan upeilla palkinnoilla! Jokaisesta Bingosta voittaa myös pisteitä joilla voi osallistua kuukausiarvontaan.

Nyt on aika kokeilla omaa tuuriaan ja suunnata kohti Bingo-iltaa!